Oude Houten Dakbeschot Planken | Oud Naaldhout en Oud Eiken

Morgen geopend vanaf 08:00 uur

nl

Oude balken

Oude eiken balken

Oude grenen balken

Oude iepen balken

Oude eiken kinderbalken

Oude gordingen

Oude meerpalen

Oude Amerikaans grenen balken

Oude houten sokkel

Eiken balken winddroog

Eiken balken winddroog

Eiken gordingen winddroog

Lange eiken planken

Lange eiken balken

Oude planken

Oude havenplanken

Eiken Reims planken

Oude grenen planken

Eiken spoorplanken

Oude eiken planken

Oude eiken wijnpersplanken

Oud Eiken hooibergplanken

Barnwood Planken

Eiken boomstamplanken

Frans eiken planken

Oude wagonplanken

Eiken wagonplanken geborsteld

Eiken wagonplanken geschaafd

Hardhouten wagonplanken

Oude grenen en vuren wagonplanken

Oude houten tafel

Oude eiken tafel

Wagonplanken tafel

Eiken kloostertafel

Eiken boomstamtafel

Oud eiken buitentafel

Oud houten dakbeschot

Oud eiken dakbeschot

Oude dakbeschot planken

Frans eiken dakbeschot

Oude houten vloeren

Oude eiken vloer

Eiken vloer

Oude Amerikaans grenen vloer

Oude grenen vloer

Oude houten wandbekleding

Oud eiken wandbekleding

Barnwood wandbekleding

Oud houten gevelbekleding

Eiken gevelbekleding

Architectural collection

18 eeuwse eiken bank

Lange oud eiken tafel

Oude eiken deur

Massief oud eiken salontafel

menu

Morgen geopend vanaf 08:00 uur

+31(0) 488 455 025

nl

Oud eiken dakbeschot

Oud eiken dakbeschot Voor de afwerking van een (oud) eiken kapconstructie kan oud eiken dakbeschot de toevoeging zijn voor een algeheel, exclusief eindresultaat. De oude eiken dakbeschot planken...

Oude dakbeschot planken

Oude dakbeschot planken Wat zijn dakbeschot planken? Oude dakbeschot planken zijn de planken die op de gordingen liggen in een (kap)constructie. De belangrijkste functies van deze planken zijn het...

Frans eiken dakbeschot

Eiken dakbeschot Eiken dakbeschot planken worden van oudsher door dakdekkers aangebracht op de gordingen of sporen van een kap. Het is dus de onderste laag van het dak, die goed zichtbaar is vanuit...


Oud houten dakbeschot

Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen biedt een uitgebreid assortiment oud houten dakbeschot, met een focus op zowel oud eiken als Frans eiken planken. Deze dakbeschot planken zijn niet alleen functioneel maar voegen ook een vleugje geschiedenis en karakter toe aan elk dakproject.

Oud eiken dakbeschot staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. De planken zijn zorgvuldig geselecteerd uit historische bronnen en hebben vaak al vele jaren dienstgedaan voordat ze beschikbaar komen voor hergebruik. Dit geeft elk stuk dakbeschot zijn eigen unieke patina en uitstraling, waardoor geen twee projecten hetzelfde zullen zijn.

Frans eiken dakbeschot biedt een meer verfijnde esthetiek, met een elegante uitstraling die perfect past bij zowel traditionele als moderne architectuur. Het Frans eikenhout staat bekend om zijn fijne nerf en rijke kleur, waardoor het een populaire keuze is voor hoogwaardige dakconstructies.

Het assortiment oud dakbeschot van Frank Pouwer is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van historische restauraties tot nieuwbouwprojecten die een vleugje authenticiteit willen toevoegen. De planken kunnen worden gebruikt voor zowel hellende daken als wandbekleding, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Naast hun esthetische waarde bieden oud eiken en Frans eiken dakbeschot planken ook praktische voordelen. Beide houtsoorten zijn van nature duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor ze een langdurige en betrouwbare oplossing zijn voor dakbedekking.

Kortom, voor hoogwaardig oud dakbeschot met een rijke geschiedenis en onderscheidende uitstraling, is Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen de ideale keuze. Met hun ruime assortiment en expertise op het gebied van historische bouwmaterialen kunnen ze elk dakproject tot een succes maken.