Oude Houten Wandbekleding | Oud Eiken en Barnwood

Morgen geopend vanaf 08:00 uur

nl

Oude balken

Oude eiken balken

Oude grenen balken

Oude iepen balken

Oude eiken kinderbalken

Oude gordingen

Oude meerpalen

Oude Amerikaans grenen balken

Oude houten sokkel

Eiken balken winddroog

Eiken balken winddroog

Eiken gordingen winddroog

Lange eiken planken

Lange eiken balken

Eiken regels winddroog

Oude planken

Oude havenplanken

Eiken Reims planken

Oude grenen planken

Eiken spoorplanken

Oude eiken planken

Oude eiken wijnpersplanken

Oud Eiken hooibergplanken

Barnwood Planken

Eiken boomstamplanken

Frans eiken planken

Oude wagonplanken

Eiken wagonplanken geborsteld

Eiken wagonplanken geschaafd

Hardhouten wagonplanken

Oude grenen en vuren wagonplanken

Oude houten tafel

Oude eiken tafel

Wagonplanken tafel

Eiken kloostertafel

Eiken boomstamtafel

Oud eiken buitentafel

Oud houten dakbeschot

Oud eiken dakbeschot

Oude dakbeschot planken

Frans eiken dakbeschot

Oude houten vloeren

Oude eiken vloer

Eiken vloer

Oude Amerikaans grenen vloer

Oude grenen vloer

Oude houten wandbekleding

Oud eiken wandbekleding

Barnwood wandbekleding

Oud houten gevelbekleding

Eiken gevelbekleding

Architectural collection

18 eeuwse eiken bank

Lange oud eiken tafel

Oude eiken deur

Massief oud eiken salontafel

menu

Morgen geopend vanaf 08:00 uur

+31(0) 488 455 025

nl

Oud eiken wandbekleding

Oud eiken wandbekleding Er zijn diverse redenen waarom oud eiken wandbekleding een populaire keuze kan zijn. Ten eerste heeft oud eiken van nature een mooie, warme uitstraling die goed past in zowel...

Barnwood wandbekleding

Barnwood wandbekleding Barnwood: de oude gevelplanken van veldschuren en boerderijen uit de Alpen. Barn kun je vertalen met boerenschuur en wood met hout. Het is oud hout dat klaar is voor een tweede...


Oude houten wandbekleding

Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen biedt een uitgebreid assortiment oude wandbekleding aan, met een focus op zowel oude eiken als barnwood planken. Deze wandbekleding voegt niet alleen karakter en charme toe aan elke ruimte, maar vertelt ook een verhaal van vervlogen tijden.

Oude eiken wandbekleding is geliefd om zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. De planken worden zorgvuldig geselecteerd uit historische bronnen en hebben vaak al vele jaren dienstgedaan voordat ze beschikbaar komen voor hergebruik. Dit geeft elk stuk wandbekleding zijn eigen unieke patina en uitstraling, waardoor geen twee projecten hetzelfde zullen zijn.

Barnwood wandbekleding biedt een meer rustieke esthetiek, met planken die afkomstig zijn van oude schuren, pakhuizen en boerderijen. Deze planken zijn door de tand des tijds getekend en hebben een verweerde en verouderde uitstraling die een warme en gezellige sfeer creëert in elke ruimte.

Het assortiment oude wandbekleding van Frank Pouwer is geschikt voor diverse toepassingen, van accentmuren tot volledige wandbekleding in zowel residentiële als commerciële omgevingen. De planken kunnen worden geïnstalleerd met verschillende afwerkingen, zoals horizontaal, verticaal of in visgraatpatroon, waardoor er talloze ontwerpmogelijkheden zijn om uit te kiezen.

Naast hun esthetische waarde bieden oude eiken en barnwood wandbekleding ook praktische voordelen. Beide houtsoorten zijn van nature duurzaam en bestand tegen de elementen, waardoor ze een langdurige en betrouwbare oplossing zijn voor wandbekleding.

Kortom, voor hoogwaardige oude wandbekleding met een rijke geschiedenis en unieke uitstraling, is Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen de ideale keuze. Met hun ruime assortiment en expertise op het gebied van historische bouwmaterialen kunnen ze elke ruimte transformeren tot een ware blikvanger.